Koks pasimatymas! Atrodo kaip Cindy Crawford, bet namuose netvarka. Išėjo, vos neapsiverkė.

Sakoma, kad vyrai labiausiai vertina moterų išvaizdą. Tai reiškia, kad ideali moteris turėtų būti aukšta, ilgakojė, šviesiaplaukė, nuolat besišypsanti ir patenkinta. Bet ar tikrai taip yra?

Žinoma, išvaizda yra pirmas dalykas, kuris krinta į akis, tačiau tai tikrai nėra pagrindinis dalykas.

Turėjau draugą vardu Stasas. Kartu dirbome toje pačioje įmonėje. Vieną dieną pas mus atėjo dirbti naujas darbuotojas. Ji atrodė visai kaip Cindy Crawford. Kojos nuo ausies iki ausies, sniego baltumo šypsena, elegantiška figūra. Šiaip ar taip, Stasas ją labai įsimylėjo.

Tada pastebėjau, kad ji irgi juo susidomėjo. Kažkodėl į darbą ji atėjo su didžiuliu krepšiu. Žinoma, Stasas jos paklausė, ar jai reikia pagalbos jį parnešti namo. Ji pasakė, kad taip. Jis jau iš karto pagalvojo, kad šiandien – jo sėkminga diena.

Po darbo praėjus valandai jis man paskambino apimtas panikos.

Pasirodo, kai jis įžengė į beveik modelio butą, jį ištiko šokas. Smirdėjo taip, tarsi kažkas būtų miręs. Šiukšlės nebuvo išvežtos tikriausiai mėnesį. Viskas buvo išmėtyta visur, ant grindų ir net lovoje gulėjo sugedęs maistas. Ant stalo net ropojo kirminai. Stasas beveik apsiverkė. O poniai tai buvo įprasti dalykai.

Tuomet jis pasakė, kad nebetiki jos išvaizda. Svarbiausia moteriai yra švara ir namų tvarkymas.

Rate article
Koks pasimatymas! Atrodo kaip Cindy Crawford, bet namuose netvarka. Išėjo, vos neapsiverkė.