Jie ketino susilaukti savo kūdikio ir jiems nebereikėjo našlaičio.

Lioša sėdėjo kampe ir karčiai verkė. Jis negalėjo suprasti, ką padarė ne taip. Kodėl mama ir tėtis jį paliko ir išvežė į našlaičių prieglaudą? Juk jis visada juos labai mylėjo ir visada pakluso tėvams. Motina jį paliko gimdymo skyriuje. Po to Nataša ir Saša jį įsivaikino. Jie neturėjo savo vaikų. Jie paėmė vaiką iš vaikų namų.

Tačiau Saša negalėjo mylėti berniuko. Jis jautė, kad jis yra kažkieno kito vaikas ir niekada nebus savas. Nataša įsimylėjo berniuką, apkabino jį ir rūpinosi juo, bet vis tiek negalėjo tapti jo motina. Metai bėgo. Leša augo šeimoje ir labai mylėjo savo tėvus. Vieną dieną Nataša sužinojo, kad yra nėščia. Ji tuo labai džiaugėsi. Kai ji apie tai papasakojo Sašai, jiedu buvo sužavėti.

Po to tėvai į Liošą nebekreipė dėmesio. Jis ėmė jiems trukdyti ir juos erzinti. Saša pradėjo mušti berniuką. Tėvai nenorėjo Liošos, jiems jau užteko jo kaip tėvo. Todėl jie nusprendė grąžinti berniuką į našlaičių prieglaudą. Jie parašė atsisakymą ir per teismą iš jų buvo atimtos tėvystės teisės. Po teismo Nataša nuėjo pas berniuką ir pasakė, kad nuo šiol jis gyvens vaikų namuose. Lioša verkė, šaukdamasis mamos, bet ji tik apsisuko ir išėjo.

Berniukui buvo tik penkeri metai, o jį išdavė žmonės, kuriais jis taip pasitikėjo ir kuriuos mylėjo. Jis buvo išduotas du kartus: pirmą kartą jį išdavė jo biologinė motina, o dabar – jo įtėviai. Teismo sprendimą priėmęs teisėjas stovėjo šalia ir viską stebėjo. Tada ji priėjo prie našlaičių prieglaudos darbuotojos ir pasakė, kad įsivaikins berniuką. Jai tiesiog plyšo širdis matant, kaip vaiką išduoda žmonės, kuriais jis taip pasitikėjo ir kuriuos mylėjo.

Teisėja, vardu Katerina, sugebėjo greitai sutvarkyti reikiamus dokumentus. Netrukus ji išsivežė Liošą iš vaikų namų. Ji iš karto pradėjo jį labai meiliai vadinti Lešenka, ir berniukas netrukus pamiršo savo buvusius tėvus ir labai prisirišo prie Katerinos. Metai bėgo. Liošai labai gerai sekėsi mokykloje. Jis baigė mokyklą aukso medaliu ir įstojo į medicinos mokyklą.

Kai baigė studijas, jį pakvietė dirbti į gerą kliniką. Vieną dieną pas jį atėjo vyras, kurį jis iš karto atpažino. Tai buvo Aleksandras, jo pirmasis globėjas. Jis pasakė Aleksejui, kad jo žmona mirė gimdydama, o kūdikis gimė negyvas. Po to jis pradėjo daug gerti. Tada jis sutiko Svetlaną, kuri padėjo jam išsivaduoti iš ilgo girtavimo ir įtikino jį gydytis.

Taip jis atėjo pas Aleksejų. Nors Aleksejus buvo mažas, jis prisiminė, kaip blogai su juo elgėsi šis vyras. Tačiau jis prisiminė Hipokrato priesaiką ir vis tiek padėjo Aleksandrui.

Likimas labai skaudžiai nubaudė Sašą ir Natašą. Juk visi žino, kad našlaičių negalima žaloti. Aleksejus pasielgė labai išmintingai: jis nesiėmė keršyti Aleksandrui. Gyvenimas jį jau pakankamai skaudžiai nubaudė.

 

Rate article
Jie ketino susilaukti savo kūdikio ir jiems nebereikėjo našlaičio.