Ką daryti dabar? Marija laukėsi sūnaus ir pagimdė dvynukus. Tačiau antram vaikui pinigų nėra.

Marija visą laiką lankėsi klinikoje ir laiku atliko visus tyrimus. Ultragarso tyrimas parodė, kad jiedu turės sūnų. Ji su vyru ruošėsi jo atėjimui ir pamažu įrenginėjo vaikų kambarį: nupirko padorų vežimėlį, brangius baldus. Jam atvykus viskas buvo paruošta.

Ir tada Marija pradėjo gimdyti. Tuomet įvyko tai, ko niekas nesitikėjo. Net gydytojai numojo ranka. Vietoj laukto sūnaus ji pagimdė dvynukus. Marija, žinoma, iš karto puolė į ašaras, verkė, nesuprasdama, iš kur galėjo atsirasti dar vienas vaikas.

Gydytojai, žinoma, ėmė ją raminti, sakydami, kad taip būna retai, bet vis dėlto pasitaiko. Tiesiog būna, kad ultragarso tyrimas neparodo antrojo vaiko, nes vienas iš jų uždengia kitą.

Marija vis verkė, atrodė, kad ją net apėmė depresija. Ji rėkė visam kambariui, kad ketina pasilikti tik vieną kūdikį. Tačiau kai gydytojai jai atnešė abu berniukus, ji niekaip negalėjo pasirinkti nė vieno konkretaus. Ji priglaudė juos prie širdies ir pasakė, kad myli juos abu.

Marijos vyras buvo neapsakomai laimingas dėl to, kad turės ne vieną, o du sūnus. Verta paminėti, kad labiausiai džiaugėsi seneliai, kurie netikėtai apsidžiaugė, kad vietoj laukto vieno anūko turės iš karto du.

Rate article
Ką daryti dabar? Marija laukėsi sūnaus ir pagimdė dvynukus. Tačiau antram vaikui pinigų nėra.