Ji susipažino su juo, kai ieškojo komandos savo butui remontuoti. Jis pasirodė esąs malonus ir bendraujantis žmogus.

Merginai buvo beveik 35 metai. Ir ji labai norėjo ištekėti.

– Pats laikas man ištekėti, – pagalvojo ji. – Ir aš noriu turėti vaiką.

Jos tėvai, su kuriais ji vis dar gyveno, taip pat dažnai paliesdavo anūkų temą. Mergina nebuvo itin graži. Ji taip pat buvo labai drovi ir kukli.

Vieną dieną ji pasamdė specialistus, kad šie suremontuotų jos butą, į kurį ketino persikelti gyventi atskirai nuo tėvų. Darbininkai buvo mandagūs ir darbštūs. Ypač vienas iš jų. Mergina iš karto jį pamėgo. Jis buvo aukštas, gerai sudėtas, besišypsantis. Sužinojęs, kad mergina vieniša, jis pradėjo ją vilioti. Taip prasidėjo jų romanas.

Iš pradžių mergina buvo laiminga. Jai taip trūko vyrų dėmesio. Tik jie niekur nevaikščiojo, dažniausiai sėdėjo pusiau tuščiame bute, gėrė vyną ir valgė merginos nupirktą maistą. Ji davė vaikinui antrą raktų egzempliorių, kad jis galėtų ramiai baigti remontą ir laukti jos po darbo. Taip jie susitikinėjo apie pusę metų. Vaikinas nebuvo pasiruošęs susipažinti su merginos tėvais, kalbėjosi anksti, bet dažnai skolindavosi iš merginos pinigų ir pradėjo dirbti nenoriai ir pasiraitojęs rankoves.

Atėjo vasara ir mergina išėjo atostogų iš darbo. Ji svajojo su vaikinu išvykti prie jūros. Ji net nusipirko gražų maudymosi kostiumėlį. Tačiau jos vaikinas, nepaisydamas visų jos įtikinėjimų, išdidžiai atsisakė vykti. Jis nenorėjo važiuoti už jos pinigus, o savų neturėjo: mokėjo paskolą už automobilį. Mergina nusprendė vykti prie jūros viena.

Po savaitės ji taip pasiilgo savo vaikino, kad nusprendė grįžti šiek tiek anksčiau. Ji nusprendė jam nesakyti: “Padarysiu staigmeną savo mylimajam”, – pagalvojo mergina. Vėlai vakare atvykusi į tėvų namus ir palikusi daiktus, nepaisydama laiko, nuskubėjo į savo butą. Jos širdis plakė iš džiaugsmingo laukimo. Atidariusi duris raktais, ji išgirdo muziką ir moters juoką. Ji įėjo į kambarį ir sustingo. Jos vaikinas buvo su kita mergina, gražia ir daug jaunesne. Buvo nemaloni scena, vaikinas, kurį ji išvarė. Pasirodo, kaip sakė kambario draugė, ši mergina su pertraukomis gyveno su tuo vaikinu daugiau nei tris mėnesius. “Kokia aš kvailė!” – keikė save mergina.

Po šios istorijos ji kreipėsi į psichologą, kad greitai atgautų sveiką protą. Netrukus ji nusprendė užsirašyti į aikido, kad palaikytų puikią formą. Ir kas galėjo pagalvoti, kad būtent ten mergina sutiks savo tikrąją meilę. Ji sutiko simpatišką trenerį, kuris apsupo merginą rūpesčiu ir dėmesiu ir sugebėjo ištirpdyti ledo gabalėlį, likusį jos širdyje po nepavykusio romano. Po poros mėnesių jis paprašė jos vesti, nes nebeįsivaizdavo nė dienos be mylimos moters.

 

Rate article
Ji susipažino su juo, kai ieškojo komandos savo butui remontuoti. Jis pasirodė esąs malonus ir bendraujantis žmogus.