– Jau turiu dvi dukras. Trečiosios iš gimdymo namų nepasiimsiu”, – sakė moteris ant slenksčio.

Priėmėme moterį pagal siuntimą iš nėščiųjų klinikos. Jai iki gimdymo buvo likusi savaitė. Moteris nuo slenksčio pasakė, kad laukiasi mergaitės ir rašys atsisakymą. Žiūrėjome į ją nustebusiomis akimis ir tylėjome. Iš pradžių kaltinome ją dėl įdomios būklės. Tokių jau buvome matę daugybę. Jos sako, kad rašys atsisakymą, bet kai gimsta vaikas, jo negloboja.

Moteris pradėjo gimdyti naktį. Ir tada ji pradėjo… Ji liepė mums tuojau pat jai suleisti nuskausminamųjų. Ji reikalavo papildomo dėmesio. Mes nekreipėme dėmesio į jos užgaidas. Mums buvo svarbu, kad kūdikis gimtų gyvas ir sveikas.

Staiga gimdyvė pareikalavo, kad atliktume jai ultragarso tyrimą. Mes tik pažvelgėme vienas į kitą. Kodėl jai reikėtų ultragarso prieš patį gimdymą? Bet tada prasidėjo dar vienas susitraukimas, ir ji jau nebesutiko su ultragarsu.

Kūdikis atėjo į pasaulį sveikas ir stiprus. Kai moteris sužinojo, kad gimė jos dukra, net nepažvelgė į jos pusę. Ji nenorėjo pridėti kūdikio prie krūties. Kitą rytą ji parašė atsisakymą ir skubiai išėjo. Paaiškėjo, kad jos vyras labai norėjo sūnaus. Juk jų šeimoje jau augo dvi mergaitės.

Niekada nesuprasiu tokio elgesio. Koks skirtumas, kokios lyties kūdikis? Jis visada bus tavo kūdikis. Eikite ir išsiaiškinkite, kas šiems žmonėms šauna į galvą.

Rate article
– Jau turiu dvi dukras. Trečiosios iš gimdymo namų nepasiimsiu”, – sakė moteris ant slenksčio.