Išėjau iš darbo ir grįžau namo anksčiau nei įprastai. Jau laiptinėje išgirdau laukinį šauksmą

Prieš trejus metus nusprendžiau ištekėti. Kadangi mano vyras dažnai būna išvykęs į komandiruotes, retai matomės. Nepaisant santykių per atstumą, mes labai mylime vienas kitą ir niekada nesiginčijame.

Mano mama ir uošvė man visokeriopai padėjo, nes žinojo, kad vaikas visiškai gula ant mano pečių. Jos buvo įsitikinusios, kad viena to padaryti nesugebėsiu. Nors aš su jomis nesutikdavau. Jei mama atvažiuodavo retai ir mane barė tik telefonu, tai mano uošvė kasdien sėdėdavo mūsų namuose.

Man nepatiko, kad mano giminės vadovauja mano teritorijai. Ji galėjo perstatyti indus virtuvėje, peržiūrėti šaldytuvą ir revizuoti spinteles. Bet aš su tuo taikstiausi ir tylėjau. Kai dukrai sukako dveji, nusprendžiau grįžti į darbą. Mano uošvė mielai sutiko prižiūrėti anūkę, tad šis sprendimas buvo naudingas visiems.

Tačiau pastebėjau, kad mano dukra buvo kitokia. Anksčiau ji juokėsi, šėlo ir žaidė, o netrukus tapo tyli, uždara ir pernelyg paklusni.

Mano uošvė viską aiškino tuo, kad Marišai trūko mamos. Stengiausi dukrai skirti kiekvieną laisvą minutę, bet vis tiek pastebėjau jos neramumą. Kiekvieną savaitgalį taip pat praleisdavome kartu. Tačiau buvusios ugnelės dukros akyse nepastebėjau.

Vieną dieną dukra man pasakė, kad jos močiutė buvo “kaip Madi. Šis garsaus animacinio filmuko personažas buvo labai rėksmingas ir visada nelaimingas. Tuomet supratau, kad mano uošvė keikė mano dukrą.

Pirmiausia norėjau viską patikrinti, kad įsitikinčiau, jog mano kaltinimai pagrįsti. Išėjau iš darbo ir grįžau namo anksčiau nei įprastai. Jau laiptinėje išgirdau laukinį riksmą. Įbėgau į butą ir paprašiau uošvės išeiti iš mūsų buto. Ji suspaudė lūpą ir pavadino mane nedėkinga, bet man tai nerūpėjo – neketinau leisti, kad kas nors skriaustų mano vaiką.

Rate article
Išėjau iš darbo ir grįžau namo anksčiau nei įprastai. Jau laiptinėje išgirdau laukinį šauksmą