Gimus dvynukams, motina rėkė ant viso gimdymo namų, kad neapgaudinėjo

Jauna sutuoktinių pora iš karto pamėgo slaugos personalą.

Jie buvo labai ramūs ir protingi, be to, atidžiai vykdė gydytojų rekomendacijas. Pora iš anksto išsirinko palatą bei gydytoją, po to pasirašė sutartį. Vyras atvežė žmoną gimdyti į gimdymo namus nustatytu laiku.

Moteris gimdė silpnai. Visi buvo įsitikinę, kad iki ryto ji nepradės gimdyti. Viskas taip ir susiklostė. Visą tą laiką sutuoktinis nepaliko savo mylimosios po vieną žingsnį, visaip ją palaikė ir padėjo. Jis nekomentavo gydytojų veiksmų ir buvo labai draugiškas.

Per paskutinį ultragarso tyrimą aiškiai matėsi du kūdikiai. Vyras nekantriai laukė kūdikių gimimo. Jis visą laiką maloniai šypsojosi medikams. Iš karto buvo akivaizdu, kad pora taps pavyzdingais tėvais. Tačiau kažkas nutiko ne taip.

Vyras norėjo dalyvauti gimdyme. Pirmąjį gimdymo etapą jis su žmona įveikė puikiai. Kūdikis buvo labai mielas ir balsingas. Tėvas neprarado sąmonės, bet drąsiai nukirpo savo pirmagimio virkštelę ir tada perdavė kūdikį gydytojui.

Atėjo laikas į šį pasaulį ateiti antrajam vaikui. Šiuo metu Dievas žino, kas pradėjo vykti. Atrodė, kad visi stebime kokią nors amerikietišką muilo operą, tačiau tai buvo daugiau nei tikra…

Gimus antrajam kūdikiui, jo tėvas apalpo. O kartu su juo vos neapsivėmė ir pusė medikų komandos. Medicinos personalas vos atvedė jaunąjį tėvą į protą. Kaip tik tuo metu gimdanti moteris ėmė šaukti, kad niekada gyvenime nėra apgaudinėjusi savo vyro. Mergaitė atrodė labai nelaiminga ir išsigandusi.

Ir tam buvo labai logiškas paaiškinimas, nes vaikas gimė tamsiaplaukis. Kaip galėjo taip būti? Į šį klausimą dar niekas negalėjo atsakyti!

Atgavęs sąmonę vyras ėmė tikinti žmoną, kad niekada jos nepaliks ir augins tiek savo, tiek kito vyro vaikus. Gimdanti moteris tik verkė. Kad ir kaip stengėmės paaiškinti tėvui, kad abu kūdikiai yra jo, jis tuo nepatikėjo ir vis klausinėjo, kodėl tokiu atveju vienas iš kūdikių yra tamsiaodis. Tačiau medikai negalėjo jam nuosekliai atsakyti.

Po valandos atvyko močiutė ir medikams bei jauniems tėvams papasakojo baisią šeimos paslaptį. Ji nuo visų slėpė, kad jos tėvas buvo tamsaus gymio, tačiau jai pasisekė ir ji gimė šviesios odos. Tas pats nutiko ir jos dukrai. Tačiau tai buvo gamtos būdas atkeršyti anūkams, ir genetika pasirodė visu savo grožiu. Pasirodo, kartais taip nutinka!

 

 

Rate article
Gimus dvynukams, motina rėkė ant viso gimdymo namų, kad neapgaudinėjo