Bakalauro amžius atneša degradaciją

Tikriausiai ne kartą girdėjote, kaip saldžiai viengungiai vyrai pasakoja apie savo laisvą gyvenimą. Tie, kurie amžinai neturi pasimatymų. Juk jiems nepatinka moteris arba jie tiesiog nori laisvės. O su moterimi santykiai negali klostytis – ji visada reikalaus dėmesio, atsakomybės, tikrumo, o tai bakalaurui netinka. Vėjas galvoje, musė ant varžtų – taip galima pasakyti apie kavalierių, kuris būdamas 30-ies ar 25-erių nežino, kad tiesiogine to žodžio prasme po dešimtmečio prašys ir melsis, kad bent kas nors būtų šalia jo. Juk, kaip įrodo psichologija, vienišas vyras savyje nešiojasi destrukciją. Pats save ir naikina.

Skirtingai nei moterys, vyrai yra labai priklausomi nuo kito žmogaus buvimo savo gyvenime, jo kūniškų prisilietimų, taip pat psichinio ryšio. Ne veltui vyrai keičia moteris, stengdamiesi kiekvienoje sekančioje paskandinti ankstesnės liūdesį.

Jei kalbant apie tai, kad gali eiti, kur nori, ir miegoti su kuo nori, vyras iš tiesų yra laisvas, tai kalbant apie gyvenimą yra labai užimtas. Juk kai jis vedęs, žmona skalbia, valo, gamina maistą.

Kai kuriose šeimose žmona taip pat eina apsipirkti, lanko tėvus iš abiejų pusių ir net uždirba pinigus. Tuo tarpu jaunikiui visus šiuos pernykščius darbus tenka atlikti vienam, be moteriškų rankų pagalbos. O kaip žinia, ne visi vyrai moka palaikyti namuose jaukumą ir tvarką bei gaminti skanų maistą. Su žmona juk taip malonu ir jauku. Tai ne moteris už akmeninės sienos yra vyras šiltuose savo moters rūpesčio ir meilės glėbyje. Ar žinojote, kad vedę vyrai gyvena ilgiau? Matyt, būtent žmonos palaiko juos gyvus, kai jie atlieka visus nešvarius darbus namuose.

Girtuokliškas gyvenimo būdas nieko gero neduoda. Partnerių keitimas, gėrimas, vakarėliai iki vėlyvos nakties. Nieko gero jūsų sveikatai. Be to, jei susipyksite su netinkama moterimi – puokštė iš Veneros garantuota. Ar dažnai vyrai apie tai pagalvoja? Visai ne. Būdami viengungiai, ir tada jie vadovaujasi savo pirmaprade gyvuliška prigimtimi.

Vyrai dažnai skundžiasi, kad jų žmonos išmuša juos iš vėžių. Tačiau būtent žmonos prižiūri jų sveikatą. Kai jiems skauda skrandį, skaniai pavalgo sriubos. Skauda galvą – kompresas ant kaktos, tabletė. Skauda dantį, jos nuveda vyrą pas gydytoją. Kas čia blogo?

Bakalaurai taip pat retai vertina savo gyvybę, įsitraukia į abejotinas kompanijas, užsiima rizikingomis sporto šakomis. Kita vertus, vedę vyrai, prieš ką nors panašaus darydami, dešimt kartų pagalvos. Turėk namuose žmoną – gausi žvaigždę, bet ir liksi gyvas.

Viengungis retai kada pasigamins sau gerą maistą, kad pasirūpintų savo skrandžio gerove. Juk jis arba nemoka gaminti, arba tiesiog tingi. Jis gali atrodyti netvarkingas. Juk jei būtų žmona – ji tikrai stebėtų jo išvaizdą ir drabužių švarą. Senmergių namai taip pat retai būna švarūs. Kokia prasmė? Jis per daug tingi, kad viską padarytų. Tačiau žmona to neleistų.

Taip pat svarbu turėti galimybę pasikalbėti su artimu žmogumi, palaikyti, suprasti. Ar gali tai padaryti vienkartinė draugė? Ar gali tai padaryti draugai? Tik mylinti žmona. Ir taip senatvėje bakalauras miršta vienišas, apgailestaudamas, kad laiku nenusigyveno, neleido moteriai papuošti jo pasaulio.
 

Rate article
Bakalauro amžius atneša degradaciją