Ačiū, mano drauge! Kaip tu viską sugalvojai, kad atimtum iš manęs mano vyrą!

Kartais žmonės dėl savo laimės pasiruošę padaryti bet ką. Jie net geba piktai elgtis su savo artimaisiais ir draugais. Tik tada kyla logiškas klausimas: ar buvo verta? Mūsų šiandienos herojė buvo priversta išgyventi sunkią istoriją. Nors jos negalima pavadinti laimingu įvykiu, tačiau dabar ji supranta, ko vertas žmogaus pasitikėjimas. O patirtis – tai taip pat neįkainojama šiuolaikinio gyvenimo pamoka. Ar sutiktumėte su jos išvadomis? Šlykštus poelgis.

“Niekada nebūčiau patikėjusi, kad mano geriausia draugė gali sugriauti mano šeimą! Tai prasidėjo netikėtai, ne iš karto supratau, kas iš tikrųjų vyksta. Tiesiog pastebėjau, kad pradėjo vykti keistų dalykų. Pasistengsiu būti konkretesnis.

Į mūsų namus dažnai atvažiuodavo kurjeris ir pristatydavo didžiules, gražias puokštes. “Brangioji, ačiū už nuostabų vakarą”. – …buvo parašyta kažkokio slapto gerbėjo laiškelyje. Suprantama, mano vyras pykdavo dėl šių staigmenų, o aš kaskart pasiteisindavau. Tačiau neįsivaizdavau, kas galėtų siųsti tokias dovanas.

Turėjome skandalą, kai kartą mano vyras mūsų miegamojo spintoje rado svetimus vyriškus apatinius. Kaip jis rėkė! Bet aš neturėjau jokio paaiškinimo, kas nutiko. Neįsivaizdavau, iš kur jie galėjo atsirasti mūsų namuose. Staiga prisiminiau, kad praėjusią savaitę kelias dienas pas mus buvo apsistojęs mano jaunesnysis brolis. Jis buvo atvykęs į mūsų miestą į komandiruotę.

Tačiau šis paaiškinimas mano vyro nenuramino. Jis paskambino mano broliui, nusiuntė jam kelnaičių nuotrauką ir paprašė patvirtinti, ar kelnaitės yra jo. Kokia siaubinga situacija! Mano brolis pasakė, kad tai buvo jo kelnaitės, ir taip pat atsiprašė už mums sukeltus nepatogumus. Tačiau po kelių minučių gavau brolio žinutę: “Sese, būk atsargi su savo suvalkiečiais ten!”. Bet aš juk nieko neturėjau!

Mano vyras vis labiau erzino, vedamas manijos pagauti mane su meilužiu. Kartą jis gavo žinutę iš nežinomo numerio, kad esu pasimatyme. Vyras tuoj pat atvažiavo, o aš per pietų pertrauką pietavau kavinėje su kolege. Kilo baisus skandalas, jis sugėdino mane visos vietos akivaizdoje.

Jis manęs nepaklausė ir išėjo. Kai grįžau po darbo, namuose nebuvo nei mano vyro, nei jo daiktų. Susinervinau ir paskambinau savo geriausiai draugei. Tuomet ji man papasakojo įvairiausių dalykų. Paaiškėjo, kad jis turėjo kitą moterį. Draugė taip įtikinamai viską papasakojo, kad aš patikėjau ir tvirtai nusprendžiau prašyti skyrybų ir nesiaiškinti apie santykius su vyru. Nuostabu, bet jis iš karto su viskuo sutiko!

Tik praėjus mėnesiui po skyrybų sužinojau, kad vyras persikėlė gyventi pas mano geriausią draugę, kuri įtikino mane išsiskirti. Man tapo aišku, kas siuntė gėles, žinutes ir darė kitus bjaurius dalykus siekdamas sau naudos.

Nusprendžiau apie tai pasikalbėti su vyru. Tačiau jis manimi nepatikėjo, nes vis dar buvo įsitikinęs mano neištikimybe, o paskui pasakė, kad yra dėkingas mano draugui, kuris jį palaikė sunkiu metu. Jo nuomone, tai yra tikra meilė!

Rate article
Ačiū, mano drauge! Kaip tu viską sugalvojai, kad atimtum iš manęs mano vyrą!