Аманда решава да отиде в провинцията, за да направи сладко от касис. Когато обаче се прибрала у дома, с разочарование установила, че въпреки че храстите са там, няма никакви плодове.

Аманда реши да отиде на село, за да направи сладко от касис. Когато се прибрала у дома обаче, с разочарование установила, че въпреки че храстите са там, плодове не се виждат. Тя заподозряла, че може би има недобросъвестен съсед, който е набрал касиса, за да го продаде, и това много я разстроило. Въпреки разочарованието си, тя решила да не казва на любимия си за ситуацията.

на следващата сутрин Аманда получи посещение от съседката, която обожаваше децата си, сякаш бяха нейни собствени внуци, затова им донесе няколко череши. По време на разговора тя попитала защо свекървата на Аманда я посещава сама през последните няколко седмици. Аманда била зашеметена от това разкритие, но успяла да скрие изненадата си. След закуска тя се обадила на свекърва си и я попитала за причината за посещението. Свекървата обяснила, че искала да посети дъщеря си и внуците си, затова набрала плодове за децата, защото били в изобилие   .

Аманда не можеше да повярва на това, което чуваше. Тя беше дошла да прави сладко, но нямаше достатъчно плодове. Тя си помисли за небрежното отношение на свекърва си и за това, че е набрала всичко, без да се съобразява с плановете на Аманда. Чудеше се защо децата ѝ трябва да ядат касис и други плодове, донесени от съседката, докато племенниците на съпруга ѝ се наслаждават на тези, които тя сама е отгледала. Въпреки това тя реши да не обсъжда този въпрос със съпруга си дълго време    .

С наближаването на летния сезон на вилата Аманда започнала да се тревожи, опасявайки се, че ситуацията ще се повтори. В крайна сметка тя се доверила на съпруга си и го помолила да поговори с майка си по този въпрос. Първоначално свекървата реагирала с гняв и съпротива, като възкликнала, че не иска да се връща в селото. Но с наближаването на лятото свекървата започнала да пита Аманда все повече и повече: “Кога ще отидем на село да берем плодове?”

 

Rate article
Аманда решава да отиде в провинцията, за да направи сладко от касис. Когато обаче се прибрала у дома, с разочарование установила, че въпреки че храстите са там, няма никакви плодове.